ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Frequently Asked Questions

Τι Είναι Η Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος Γυναικών Και Ποιος Μπορεί Να Γίνει Μέλος;

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Γυναικών είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο που αποτελείται από γυναίκες τέκτονες οι οποίες ακολουθούν τις Αρχές του Ελευθεροτεκτονισμού. Μπορεί να γίνει μέλος οποιαδήποτε γυναίκα ενδιαφέρεται για τον Τεκτονισμό και συμμερίζεται τις Αξίες και τις Αρχές του.

Ποιες Είναι Οι Δραστηριότητες Της Μεγάλης Στοάς;

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Γυναικών πραγματοποιεί προγραμματισμένες συναντήσεις των Μελών της, όπου με βιωματικό τρόπο καλλιεργείται η ενδυνάμωση της Αγάπης, του Σεβασμού, της αμοιβαίας Ανοχής και ταυτόχρονα αναλύονται – αποσυμβολίζονται τα τεκτονικά κείμενα. Διδάσκει τα Μέλη της την συστηματική και συνεχή  μεθοδολογία εξερεύνησης του Εσωτερικού Εαυτού και πνευματικής βελτίωσης αυτού. Επίσης, πραγματοποιεί και συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις και προάγει την κοινωνική αλληλεγγύη και μορφωτική αναβάθμιση της κοινωνίας.

Πώς Μπορώ Να Συμμετάσχω Στη Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος Γυναικών;

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Γυναικών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στη σελίδα μας. Θα χαρούμε πολύ να σας δώσουμε περισσότερες διευκρινιστικές πληροφορίες έτσι ώστε, με Ελευθερία Βούλησης, να αποφασίσετε εάν θέλετε να γίνεται Μέλος της Αδελφότητας μας.

Ποια Είναι Τα Οφέλη Της Ένταξης Στη Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος Γυναικών;

Με την ένταξή σας στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Γυναικών, θα έχετε την ευκαιρία να είστε Μέλος σε μια ισχυρά δεμένη ομάδα Γυναικών και να γίνετε συνοδοιπόροι στην αέναη διαδικασία πνευματικής ανέλιξης του Εαυτού σας. Ταυτόχρονα θα συμμετέχετε σε ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση φιλανθρωπικών προσφορών, χαρούμενες ξένοιαστες στιγμές διασκέδασης και ευκαιρίες εξορμήσεων σε χώρους αρχαιολογικού, οικολογικού, καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Πόσο Κοστίζει Να Γίνω Μέλος Της Μεγάλης Στοάς Της Ελλάδος Γυναικών;

Το κόστος για την ένταξη ως μέλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Γυναικών διαμορφώνεται από ένα μικρό ποσό για την εισδοχή και μια μηνιαία συνδρομή για τη στήριξη των δραστηριοτήτων της Στοάς.

Πώς Μπορώ Να Παρακολουθήσω Μια Εκδήλωση Που Διοργανώνεται Από Τη Μεγάλη Στοά;

Για να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση της Μεγάλης Στοάς, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Πώς Μπορώ Να Μάθω Περισσότερα Για Τον Ελευθεροτεκτονισμό;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μάθετε περισσότερα για τον Τεκτονισμό. Μπορείτε να αναζητήσετε βιβλία και άρθρα που ασχολούνται με το θέμα, να παρακολουθήσετε διαλέξεις και σεμινάρια, ή ακόμα και να επικοινωνήσετε με τοπικές τεκτονικές οργανώσεις για περισσότερες πληροφορίες. Να αναζητήσετε με την δέουσα προσοχή στο διαδίκτυο σχετικές αντικειμενικές ιστοσελίδες.

Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε επίσης πολλές πληροφορίες για τον Ελευθεροτεκτονισμό και τη φιλοσοφία μας.

Ποιες Είναι Οι Αξίες Που Προωθεί Η Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος Γυναικών;

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Γυναικών προωθεί Αξίες όπως η Αδελφοσύνη, η Ελευθερία, η Ισότητα, η αμοιβαία Στήριξη, η Αλήθεια, ο Σεβασμός, η Δικαιοσύνη και το Δικαίωμα στην Εξέλιξη του Ανθρώπου. Έχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου οι γυναίκες μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να εκφράσουν τον ψυχισμό τους, να εμπνευστούν και να συμβάλουν στη βελτίωση της Αδελφότητας μας.

Ποια Μπορεί Να Γίνει Μέλος Της Μεγάλης Στοάς Της Ελλάδος Γυναικών;

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Γυναικών καλωσορίζει γυναίκες από διάφορες επαγγελματικές, πολιτιστικές και κοινωνικές ομάδες. Βασική προϋπόθεση είναι η Ηθική Υπόσταση, η Ακεραιότητα χαρακτήρα και η Επιθυμία συνεχούς βελτίωσης της Προσωπικότητας.

Ποιος Είναι Ο Ρόλος Των Μελών Στη Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος Γυναικών;

Τα Μέλη της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Γυναικών συμμετέχουν ενεργά στις Τεκτονικές Συναντήσεις, στις φιλανθρωπικές δράσεις και σε κάθε δράση που προάγει και αναδεικνύει τις Τεκτονικές Αρχές και Αξίες.

Υπάρχουν Κάποιες Υποχρεώσεις Για Τα Μέλη Της Μεγάλης Στοάς Της Ελλάδος Γυναικών;

Ως μέλος της Στοάς, δεσμεύεστε να τηρείτε και να εφαρμόζετε το Αξιακό Πλαίσιο της Στοάς και να συμμορφώνεστε με τον Κανονισμό λειτουργίας και τις κατευθυντήριες Αρχές που θέτει.

Πώς Μπορώ Να Επικοινωνήσω Με Τη Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος Γυναικών;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Γυναικών μέσω της ιστοσελίδας μας, όπου θα βρείτε πληροφορίες επικοινωνίας όπως ηλεκτρονική διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου, καθώς και με τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία συμμετέχουμε.

Ποιες Είναι Οι Πρωτοβουλίες Και Τα Έργα Που Υποστηρίζει Η Μεγάλη Στοά Της Ελλάδος Γυναικών;

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Γυναικών υποστηρίζει πολλές και ποικίλες πρωτοβουλίες και δράσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της Τεκτονικής Αδελφότητας μας και την προώθηση των Αξιών της. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν φιλανθρωπικές δράσεις, προγράμματα υποστήριξης γυναικών και παιδιών, καθώς και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην προώθηση της Ισότητας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πώς Μπορώ Να Συμμετάσχω Σε Μια Φιλανθρωπική Δράση Που Διοργανώνει Η Μεγάλη Στοά;

Για να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική δράση που διοργανώνει η Μεγάλη Στοά, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες δράσεις μέσω της ιστοσελίδας μας .

Είναι Δυνατή Η Συμμετοχή Σε Μια Επιμορφωτική Εκδήλωση Της Μεγάλης Στοάς Της Ελλάδος Γυναικών;

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Γυναικών οργανώνει Ανοικτές φιλοσοφικές/ ιστορικές/ ενημερωτικές συναντήσεις/ημερίδες τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε. Ενημέρωση  για το πρόγραμμα αυτών μπορείτε να έχετε από την ιστοσελίδα μας,

γνωμονας διαβητης

Ξεκίνα Σήμερα Και Διαμόρφωσε Το Αύριο Σου

Γίνε μέλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Γυναικών
 
Γίνε Τέκτων